diumenge, 14 de desembre del 2014

CALENDARI I REGLAMENT PYRENE 2015


El 2015 aquesta competició arribarà a la seva 4a edició i tindrà lloc al sud de França, Navarra, Euskadi, Aragó, la Rioja i Catalunya. Per tant, 6 territoris. Comparant amb l'any que s'acaba, s'incorpora la Rioja i hi torna a participar Navarra.

El calendari s'ha pogut confeccionar atenent les prioritats de les federacions i clubs implicats, de manera que un any més les curses s'inscriuen dins els calendaris respectius de les competicions oficials dels territoris: Copa catalana, Lliga regional francesa (Pyr. Orientales), Liga Norte i  Liga aragonesa de orientación. En principi s'ha aconseguit evitar la coincidència que aquest any s'havia produït entre curses a França i a Catalunya disputades el mateix cap de setmana. Serà inevitable, però, la coincidència de curses de la Pyrene a peu amb les d'altres modalitats (btt, raid, rogaine).

30-31 mai  FRA org. Bigorientation Payolle-Bagneres Bigorre PYR1-PYR2
20-21 juny EUS-NAV org. GOT i CDN  PYR3-PYR4 
4-5  juliol   CAT  2 dies Pirineus PYR5-PYR6  
12-13 sept FRA org. CCIO PYR7-PYR8   
24-25 oct  RIOJ org. CRON PYR9-PYR10  
31 oct-1 nov   EUSK org. COBI Legutio  PYR11-PYR12  

7-8 nov     ARA org. IBON  PYR13-PYR14  

Pel que fa al reglament, tot i que el que té més pes és el reglament de cada federació/territori on s'inscriu la cursa, publicarem un Reglament Pyrene 2015 específic per a les tenir escrites les normes bàsiques a compartir. 

Un tema a resoldre en aquests moments és el de com puntuar les curses de França, donat que els circuïts de categories desapareixen i passen a ser de colors en funció del nivell tècnic. Ja estem pensant en trobar una solució.

Bon Nadal i Feliç Any Nou
Joyeux Noël et bonne anée
Felices Fiestas y próspero Año Nuevo
Buen nadal e Buena Añada
Bon Nadau e Erós An Nau
Zorionak eta Urte Berri On
Polit Nadal e Bona Annada